Dag 3: details, details, details (en visites)

Alweer de derde dag, de tijd gaat snel. Vandaag werd er weer getimmerd, gezaagd, maar vooral ook geverfd, gedecoreerd en gesport tijdens de tweede zeskamp (foto’s staan hier). In de middag werd merkbaar dat er hard was gewerkt deze week en dat het tijd werd om uit te rusten: kinderen gingen vooral bij elkaar op visite, en er werd veel bijgepraat bij de buren. Schilderijen werden bewonderd, handel gedreven en trappen beklommen.

Morgen is al weer de laatste dag van huttendorp. In de ochtend worden de laatste details afgerond, waarna de jury om 13 uur begint met de hutteninspectie. De prijsuitreiking is om 14.30, waarna ouders om 15 uur van harte welkom zijn de hutten te bewonderen.

Vanaf 15.15 gaan we met zijn allen: ouders, kinderen en vrijwilligers, afbreken en opruimen.

Tot morgen!