Dag 2: Tropenrooster en veel gebouwd

We begonnen vanmorgen een uurtje eerder vanwege de warmte. De kinderen arriveerden allemaal erg enthousiast en gingen gelijk aan de slag. Iets over negen klonk bij alle hutten al een druk gehamer en gezaag. Ook in de crearuimte waren de kinderen al druk aan de slag, net als bij de spelletjes.

Een van de ouders kwam nog komkommers brengen uit eigen moestuin. Hier zijn we erg blij mee.

Om twaalf uur hield het al weer op. Alle kinderen hielpen goed met opruimen, en daarna was het tijd om uit de zon even bij te komen. Morgen weer een nieuwe dag.
En natuurlijk is deze dag nog een keer na te beleven door het bekijken van de foto’s.

Donaties en Sponsoren gezocht

Inmiddels bestaat huttendorp al weer zo’n 6 jaar. Helaas houdt dit ook in dat wat materialen aan vervanging toe zijn. Mocht je nog wat van de onderstaande materialen in huis hebben, en niet gebruiken, dan zouden wij daar erg blij mee zijn.

We hebben nodig:

  • Koevoeten
  • Goede zagen
  • klauwhamers
  • spijkers (diverse maten, liefst niet door elkaar)
  • Watervaste merkstiften
  • Gewone stiften
  • Schilderskwasten om de hutten mee te verven
  • Penselen om crea knutsels (zoals vlaggen, paarden e.d.) mee te verven

De materialen die je wilt doneren/sponseren kun je afgeven bij de leiding. Indien je dit op prijs stelt, dan is er de mogelijkheid genoemd te worden als sponsorĀ  op de sponsorpagina. Geef dit dan even aan bij het afgeven van het materiaal.

Morgen (woensdag)

Morgen draaien we het normale programma van 10 tot 16 uur. Hoewel het morgen minder warm is dan vandaag, is het nog steeds belangrijk dat de kinderen goed zijn ingesmeerd als ze komen en een fles of bidon water mee hebben.