Dag 3: Druk getimmerd, flinke uitbouwen gerealiseerd

Ook vandaag werd er weer druk getimmerd. De pallets (groot en klein) kwamen in de aanbieding in de huttendorpwinkel: in eerste instantie werd ‘ de prijs’¬† meer dan gehalveerd, en na het drinken in de ochtend zelfs gratis.

Gratis pallets… Dat inspireerde de bouwers flink. Waar de ene groep ineens besloot om toch de hoogte in te gaan, besluit de andere tot een bescheiden uitbouw (en nog 1), terwijl weer een andere groep een complete nieuwe vleugel aanbouwde. Maar ook het interieur werd niet vergeten: Tafels, banken, en zelfs een eigen Mondriaan impressie werden ontworpen en gerealiseerd.

Wil je al dit moois komen bekijken? Je bent  (als ouder/ oppas/ familie van een van de bouwers) van harte welkom op de laatste dag vanaf 15.30. En voor wie niet kan wachten: een impressie vind je op onze fotopagina.

Overigens werd vandaag ook de inwendige mens niet vergeten. We kregen vleeswaren van de Worstepinne, en werden om drie uur ’s middags verrast door Hendricks, die voor alle bouwers (en vrijwilligers) een ijsje had.