Dag 2: droog, flink gebouwd en gestreden

Vandaag bleef het ondanks de weersvoorspellingen grotendeels droog. Het ene kleine buitje wat er was, viel precies in de pauze. Gelukkig, want we wilden nog veel bouwen.

En gebouwd is er. Resultaten kun je morgen vanaf 16 uur weer bewonderen, en natuurlijk hier zien.

Vandaag werd er weer druk gebruik gemaakt van de pallets geleverd door Ubbink en Heel Metaal. Deze konden natuurlijk niet in elkaar gezet worden tot hutten, zonder de hamers en spijkers van de Hubo Doesburg. De hutten werden verfraaid met laminaat van de Praxis Oss; lakens en doeken van Switch en de Hanzefeesten. Het brood van de lunch kwam van Bertram Brood, en het fruit van Rob de Groenteboer op de markt.

Voordat er Levend Stratego werd gespeeld, kregen de kinderen nog een groentesoep als opkikker, verzorgd door Grand Cafe Duo.

Alle steun van de ondernemers uit Doesburg en omgeving, daar zijn wij en de kinderen natuurlijk erg blij mee. De kinderen zijn daarom bezig met een bedankje voor alle sponsoren. Wat?  Dat blijft nog even geheim. Donderdag hoor je meer….