Dag 3: Schilderen, voetballen en op bezoek

De hutten krijgen steeds meer vorm. Waar in de ene hut nog volop getimmerd wordt, worden de wanden van de andere hut al geschilderd. Ook bij crea zijn veel kinderen te vinden. Crea levert punten op, en daarnaast natuurlijk mooie schilderijen, dieren en kapstokken voor in de hut.
Ook voetballen blijkt een populaire activiteit. De teams gaan spontaan tegen elkaar spelen. En wie er wint, maakt niet uit, want beiden krijgen punten in het handelsspel.
Helaas aan het eind van de dag een beetje regen. Enkele kinderen lieten zich er niet door tegenhouden en bleven doorklussen aan de hutten. Anderen wilden liever even schuilen in het scoutinggebouw. Eenmaal droog, waren sommigen toch even teleurgesteld: regen maakt de hutten niet mooier.
Gelukkig is voor dag 4 mooier weer voorspeld, en is er nog gelegenheid de hutten weer op te knappen en verder te verfraaien.
Wil je weten hoe de dag eruit zag? Kijk dan hier: