Huttendorp0313 Editie 2020 gaat NIET door

Helaas gaat Huttendorp0313 dit jaar niet door. We hadden ons er, net als jij, erg op verheugd, maar helaas kan ook Huttendorp0313 dit jaar als gevolg van de maatregelen rondom het Corona-virus niet doorgaan.

Als je al hebt betaald, dan wordt het geld weer teruggestort door sjorssportief.

Helaas gaat Huttendorp0313 dit jaar niet door. We hadden ons er, net als jij, erg op verheugd, maar helaas kan ook Huttendorp0313 dit jaar als gevolg van de maatregelen rondom het Corona-virus niet doorgaan.

Als je al hebt betaald, dan wordt het geld weer teruggestort door sjorssportief.

Het thema Jungle bewaren we voor volgend jaar, want dan is er weer een Huttendorp in de vijfde week van de zomervakantie! Hopelijk zien we elkaar dan. Ben je volgend jaar 13 jaar, en had je gehoopt dit jaar nog 1 keer mee te doen met Huttendorp? Volgend jaar kun je je opgeven als 12plusser en ben je gewoon van harte welkom.