Dag 1: Op een onbewoond Eiland…

Huttendorp0313 Editie 2019 ging vandaag om 13 uur weer van start. Met prachtig weer, waar we al bijna niet meer op durfden te hopen.

Met 60 kinderen en rond de 20 vrijwilligers werd al snel rap gebouwd.

Maar voordat we konden gaan bouwen is er ook al veel gebeurd: Vanochtend werden de pallets gebracht door Ubbink en Heel Metaal. Beide bedrijven stellen de pallets gratis ter beschikking! Het scoutingterrein waar we ook dit jaar weer mogen bouwen is tegen een sterk gereduceerd tarief beschikbaar gesteld.
Vorig jaar waren er enkele klauwhamers gesneuveld, maar met dank aan een sponsor die graag anoniem wil blijven, zijn we er toch weer vijf nieuwe.

We bouwen trouwens niet alleen met pallets, maar ook met plaatmateriaal, waaronder zelfs wat Laminaat, wat ons door Praxis Oss ter beschikking is gesteld.

Naast bouwen is er ook een handelsspel, opgezet op het bouwterrein, waarbij de tafels en partytent geleend zijn van Wijkraad Beinum, en een Crea-ruimte met knutselmateriaal, o.a. van Boek & Buro en de Blokker.

We zijn alle sponsoren zeer dankbaar voor alle ter beschikking gestelde materialen. Dankzij hen houden we huttendorp0313 betaalbaar voor iedereen.

Voor een impressie van de dag verwijzen we graag naar de foto-impressie