Huttendorp is weer voorbij

Gisteren was de laatste huttendorpdag van 2018. De kinderen kwamen aan om 13.00 uur, om nog even flink te werken aan hun hut, en met spelletjes extra punten te verzamelen.

Rond half twee arriveerde de Burgemeester om als jury de hutten te beoordelen. Na ruim een uur was zij eruit, en kon de prijsuitreiking beginnen. Helaas begon het toen net flink te onweren, waardoor de prijsuitreiking binnen was.

Na de prijsuitreiking arriveerden de ouders voor de circusvoorstelling. Onze prachtig geklede stalmeester wees ze naar voorstelling 1 of voorstelling 2, want vanwege het weer vond ook de voorstelling binnen plaats. Na de voorstelling werden de hutten uitgebreid bekeken door de ouders.

Tot slot hielpen ouders en kinderen, in de stromende regen, met het afbreken van de hutten en het opruimen van het terrein. Helaas kon toen de mini-BBQ met stokbrood van Sonja’s en halal en gewone frikandelen van Reinders niet doorgaan, want het regende nog steeds.

Als afscheidscadeau kregen de kinderen allemaal een herinneringsposter, gesponsord door Hami Drukkers en een lekkere lolly van Lekkersz & Zo.

Natuurlijk zijn de foto’s weer te bekijken via deze pagina.

 

Volgend jaar

Het thema van volgend jaar staat nog niet vast, wil je dit weten, hou dan de site in de gaten!

De vermoedelijke datum is van 5 tot en met 8 augustus 2019. Zodra de datum definitief is, laten we het weten via de site.

Er is besloten de leeftijdsgrens van 12 jaar los te laten. Kinderen die ouder zijn, zijn welkom. We verwachten dan wel dat zij meer verantwoordelijkheid nemen, door de jongeren te helpen. Ook als zij op een andere hut zitten.

Bedankt

Langs deze weg willen we alle kinderen bedanken voor hun deelname. Ook is een bedankje voor de vrijwilligers zonder wie Huttendorp0313 er niet zou zijn, op zijn plaats. Tot slot willen we de sponsoren bedanken, zonder wie Huttendorp0313 niet mogelijk zou zijn.

Wat vond jij van Huttendorp0313?

We zijn erg benieuwd wat jij van huttendorp0313 Editie 2018 vond. Laat je reactie achter onder dit bericht!