Nog 11 nachtjes slapen…

Nog 11 nachtjes slapen, en dan is het zo ver… Huttendorp 2017 begint!!

We starten maandag 14 augustus om 13 uur. De locatie is net als voorgaande jaren het scoutingterrein (Panovenweg 1 in Doesburg). We willen je vragen alle dagen op de fiets te komen, of de auto voor het tunneltje te parkeren en het laatste stukje te lopen. Dit in verband met de verkeersveiligheid.

Je hoort maandag 14 augustus in welke groep en bij wie je zit. Ook krijg je dan het definitieve programma te horen. Voor een conceptplanning en aanvangstijden zie www.huttendorp0313.nl.

Wat wel meenemen?

Beker, bord, mes (en als je heel netjes eet ook een vork) voorzien van je naam

En als je het thuis hebt:  Hamer, spijkers, zaag, koevoet, voorzien van je naam. Heb je dit niet, niet erg: wij hebben ook gereedschap. Als jullie nog oude lakens/dekbedovertrekken/ kleden hebben liggen, mag je die ook meenemen.

Wat niet meenemen?

Mobieltjes en andere duren dingen. Als je moet bellen, mag je een telefoon van de leiding nemen.

Eten en drinken: dit krijg je van ons. (Heb je een allergie en speciaal eten nodig, dan graag wel meenemen)

Kleding:

Een T-shirt met je naam erop, of een T-shirt waar we je naam op mogen zetten.

Kleding die vies mag worden

Dichte schoenen met een stevige zool. (Hier zijn we heel streng in: kom je op slippers, dan sturen we je naar huis om dichte schoenen aan te doen. Dit ivm de veiligheid)

Ouders

Je ouders kunnen elke dag vanaf de eindtijd tot een kwartier erna komen kijken naar de hut die je samen met je groep bouwt. Op donderdag is dat iets anders. Hier krijgen ze nog bericht over.

Als je ouders (of opa/oma/oppas/buren/…) graag willen helpen, dan vinden we dat erg fijn. Ze kunnen helpen op maandag 14 augustus vanaf 9 uur (pallets het terrein opsjouwen), en donderdag 17 augustus vanaf 19 uur (afbreken en restpallets het terrein afsjouwen). Hier is alle hulp prettig, dus al kunnen ze maar 10 minuten, dan is het nog fijn als ze helpen.

Als ze een hele dag of halve dag willen helpen tijdens huttendorp, dan kunnen ze zich melden bij de ‘ aanmeldtafel’ . In overleg kijken we dan wat ze leuk vinden om te doen, en waar wij vrijwilligers nodig hebben.

Foto’s en privacy

Er komen foto’s op de website van Huttendorp te staan (www.huttendorp0313.nl). Deze worden twee weken na huttendorp verwijderd. Verder mogen je ouders natuurlijk aan het eind van de dagen foto’s maken van de hut en jou. Als ze die op social media zetten, willen we ze vragen geen namen van andere kinderen en/of leiding erbij te noemen.

Kijk ook op https://www.huttendorp0313.nl/huttendorp0313-regels/ voor het huishoudelijk reglement.

Vragen

Als jij of je ouders nog vragen hebben, dan horen we dat graag. Je kan mailen naar email hidden; JavaScript is required o

Nog niet opgegeven?

Heb je je nog niet opgegeven of heb je nog vrienden of vriendinnen die toch heel graag mee willen doen met huttendorp en zich nog niet hebben opgegeven. Er zijn nog een paar plaatsen, en anders kunnen ze ons mailen tot 11 augustus. We maken plek voor iedereen die tussen de 6 en 12 jaar is, en graag mee wil doen!